Петлі для йоги (Стрічка для розтяжки)

150,00
грн.
НЕ ТЯГНЕТСЯ

Петлі для розтяжки - здоров’я, еластичність та функційність м'язів.
Наша компанія пропонує стрічку для розтяжки, за допомогою якої можна розігрівати та розтягувати м'язи без допомоги іншої людини.
Тренажер у вигляді тканинної нееластичної стрічки з вісьмома петлями та ручками, використовується переважно для статичної розтяжки. Щоб приступити до виконання вправ вам достатньо зафіксувати петлю на стопі в одному кінці стрічки та рукою натягнути стрічку з іншого боку. Вправи так само можна робити та в положенні лежачи самостійно регулюючи силу опору.
Петлі на ремені дозволяють встановити правильну глибину розтяжки, роблячи її набагато ефективнішою та безпечнішою, ніж звичайні вправи.
Стрічка ідеально підходить для пілатесу, стретчингу, йоги, фітнесу.

Чому саме наш товар?

Це абсолютно оригінальний і універсальний виріб, який поєднує в собі декілька петель;
Снаряд уособлює в собі новий підхід до розтяжки (він виготовлений не з гуми, яка під навантаженням розтягується, а з текстильної стрічки, яка не тягнеться, таким чином фіксують Ваші досягнення на кожному етапі);
Краща пропозиція на ринку (новітній, універсальний, чудове поєднання ціна-якість);
Компактний (майже не займає місця);
Має кейс для зберігання і транспортування.
Характеристики
Додатково

Характеристики

Матеріал – поліестер.
Розмір: ширина 25 мм;
Довжина 230 см.
Кількість петель – 12 шт.

Додатково

Петлі дають можливість ефективно розтягувати та робити вправи на різні частини тіла. Це надає м’язам еластичності та  забезпечує краще постачання крові в суглоби та сухожилля для всіх людей без виключення. 
Спортсменам петлі допомагають досягати бажаних результатів за коротший проміжок часу, ніж без них. Добре розтягнені м’язи тіла спортсмена, допомагають запобігти не бажаних травм. 

Петлі для стретчингу пропонуємо купити будь-яким зручним способом:
- Замовити прямо на сайті
- Зателефонувати за номерами телефонів.
- Написати повідомлення на електронну пошту
- Замовити зворотний дзвінок і наші фахівці зателефонують в найкоротші терміни.
На сайті клієнт може знайти велику кількість корисної інформації. Ознайомитися з характеристиками та описом продукції. Отримати додаткові консультації, що стосуються взаємовигідного співробітництва.
Ми знаходимося на зв'язку і готові відповісти на будь-які питання. Ми працюємо без посередників і пропонуємо чесні ціни на продукцію власного виробництва та імпорту.
А тепер гортай вниз, приєднуйся до наших соціальних мереж та знаходь корисне для себе! Будьте з нами!